Thursday, November 12, 2009

"Korraldava poole haldus"

Korraldav pool ehk konverentsi läbiviijad (antud teema puhul nt Lambakasvatajate Selts) on vastutavad kogu võrgustiku haldamise eest. Omavahel suheldakse skype/e-maili/mobiili kaudu kui ka näostnäkku.

Konverentsi jaoks luuakse oma veebileht, kuhu tuleb jooksev ja lõplik info ajakavade, esinejate, teemade jne. kohta. Veebileht sisaldab kolme olulist vahendit: registreerimine, foorum ja ajaveeb. Veebilehele tehakse eraldi registreerimisvorm osalejate jaoks ning google formsis sama asi - et anda ka mitte google kontot omavatele inimestele võimalus registreerida. Konverentsi esinejatele saadetakse meili teel eraldi lepingud.

Foorum luuakse Lefora.com kaudu. Foorumis saavad nii osavõtjad kui ka huvilised välja tulla oma ideedega konverentsi paremaks muutmise osas ning pakkuda teemasid - ka vabaaja sisustamise kohta. Vabaaja sisustamise kohta saadakse ideid peale foorumis esitatavate veel erivetatest blogidest, peofirmade veebilehtedelt ning vaadeldakse ka milliseid üritusi on teistel konverentsidel korraldatud.
Veebilehele lisatakse ka ajaveeb Wordpress.com, kuhu postitatakse teadaandeid, uudiseid külalisesinejate kohta jne. Ajaveeb ja foorum on mõeldud teineteise täienduseks.

Konverentsi ajakava pannakse kokku google calendari vahendusel, kuhu saavad märkmeid teha nii külalisesinejad kui ka korraldav pool. Kindlasti kasutatakse ka eelnevalt mainitud skype/e-maili/mobiili kui ka näostnäkku meetodeid.

5 comments:

  1. Kui kellelegi veel ideid, andke aga teada. Saab veel täiendada :D

    ReplyDelete
  2. Ahjaa, kas ma jutt peaks olema täpsem? Meil hiljem vaja ju kõigi peale kokku panna see kui ma ei eksi?

    ReplyDelete
  3. Tead ma arvan, et selline sobib küll. kui siit võtame need "präänikud" välja saamegi ilusa töö :)

    ReplyDelete
  4. Siia tuli minul ka üks mõte:
    Regamiseks võiks ju proovida kasutada google forms abi ja dokustaatide jaoks google docs

    ReplyDelete
  5. ilmselt päriselus jookseksime ühilduvuse probleemi vastu..... so nende vahendite kasutamine eeldab g kontot

    Täpsustaks veidi ? Konverentsi ajakava pannakse kokku google calendri abil?

    ReplyDelete